Dödsannonsen

Vi hjälper till att sammanställa dödsannonsen

När vi träffas går vi igenom hur dödsannonsen ska se ut, när det gäller symboler, minnesord, vilka som ska stå med i annonsen och så vidare. Därefter går vi igenom var den ska publiceras och vi ser sedan till att annonsen kommer in och att den ser ut som ni har önskat. Redan nu kan du förbereda en annons och skicka in den till oss.

Förbered en dödsannons >>

Familjesidan.se

Att underrätta vänner och släktingar, är en av de tunga och svåra plikterna man har när en anhörig avlidit. Hur når man alla? Hur ska personer som inte nås av lokaltidningens dödsannons få veta vad som hänt? Genom att publicera annonsen på familjesidan.se (klickbar) ges alla möjlighet att ta del av dödsbudet, var de än befinner sig i världen.

Minnesrummet.se

Via familjesidan.se kommer du även in till minnesrummet.se där alla kan hedra och minnas den som avlidit och samtidigt kanske få hjälp med sorgearbetet. Minnesrummet står alltid öppet och finns alltid nära, oavsett var du befinner dig i världen. Hit kan du komma så ofta du vill. Vi berättar gärna mer om familjesidan.se och minnesrummet.se när vi träffas.