Om oss

Välkomna att kontakta oss

En hemsida kan givetvis aldrig ersätta den mänskliga kontakten. Därför är det viktigt att du alltid ska känna dig välkommen in till oss för personlig rådgivning och hjälp. Självklart är du även välkommen in även om det inte handlar om en begravning. Här nedan får du en kort presentation av oss som arbetar på Karlssons Begravningsbyrå.

Peter Johnsson

Är behjälplig i mån av tid. Har arbetat inom branschen sedan 1985. Handlägger alla förekommande arbetsuppgifter kring begravningar, gravsten och bouppteckningar. Har genomgått flertalet kurser och utbildningar inom branschen. Är även ordförande för Östra Distriktet inom Sveriges Begravningsbyråers Förbund. 

Tel.nr: 0370-101 22

E-post: peter@karlssonsbegravningar.se

 

Göran Karlsson

Ägare till begravningsbyrån. Jag har arbetar inom branschen sedan  1980, son till tidigare ägare av begravningsbyrån, Börje och Birgit Karlsson. Handlägger alla förekommande arbetsuppgifter kring begravningar, gravsten och bouppteckningar.

Min farfar Ernst Karlsson startade byrån på 30-talet vilken han drev en tid med möbelsnickerifabrik på Lasarettsgatan i Värnamo. Min far Börje Karlsson tog över byrån runt 1949 som han drev tillsammans med sin fru Birgit fram till 2004 då de överlät den till nya ägare.

Jag  är gift med Maria f.d. Ekh från Äddebo, Skillingaryd, vi har tre livliga pojkar vid namn William, Frans och Viktor

Mobilnummer: 0722-52 92 27. 0370-101 22

E-post: goran@karlssonsbegravningar.se

 

Petter Edin

Jag är anställd sedan mars 2016, men har arbetat inom branschen sedan 2014. Handlägger många förekommande arbetsuppgifter kring begravningar.

Jag är 36 år gammal, gift med Maria och har två döttrar som heter Ofhelia och Liwija. Bor sedan 2006 i Smålandsstenar.

Är teologiskt utbildad på Korteboskolan i Jönköping och har tidigare arbetat som pastor med inriktning mot ungdomar. Predikar och undervisar fortfarande gärna i olika sammanhang när tillfälle ges. Har även flera års erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.

Musik är en mycket viktig del av mitt liv och jag utövar det genom att sjunga, spela gitarr, trumpet samt lite piano.

Jag medverkar gärna som solist på begravningar och minnesstunder och försöker att så långt det är möjligt tillgodose kundens önskemål.

 

Du kan också kontakta oss via ett webbformulär >>