Livsarkivet

Livsarkivet

Vi kan förstå att det känns konstigt att planera för sin egen begravning när man befinner sig mitt i livet. Men det är faktiskt nu du bör göra det. Det är nu du bör försäkra dig om att dina anhöriga ska slippa sväva i ovisshet den dagen du inte längre finns. Sedan är det för sent.

Med omtanke om dina närmaste

Vill du vara säker på att de får tillgång till viktiga papper, som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord osv – när du har avlidit? Då ska du se till att fylla i dokumentet som vi kallar Livsarkivet. Här fyller du också i önskemålen inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni osv. Livsarkivet är den bästa garantin för att du ska slippa lämna ett arv fyllt av frågetecken.

Fyll i Livsarkivet online!

Det enklaste och snabbaste sättet att göra det på är att gå in på livsarkivet.se och fylla i Livsarkivet online! Vi hjälper dig givetvis också att fylla i det om du så önskar. Sedan förvarar vi och uppdaterar ditt exemplar, utan kostnad och utan förpliktelser, till den dagen du inte längre finns – den dagen då dina anhöriga behöver svar på alla sina frågor.